Ahol bajnokok születnek!

Black Obsidian Kennel

BRONZKOSZORÚS
MESTERTENYÉSZET

Legfrissebb hírünk

2020.01.24.

2020 - Új cikkek készülnek

Kedves Gazdik!

Itt az év vége, és ilyenkor szokás egy kis év végi mérleg készítése.

Az idei év is sikeresnek nevezhető szerintem. Három alom: egy border, egy tervueren és egy groenendael érkezett kennelünkbe. Mindenkinek sikerült szerető gazdit, és boldog új otthon találnunk. Azt hiszem ennél nincs fontosabb. A többi már csak ráadás,a boldog kutyás, együtt töltött pillanatok, szép eredmények.
A kiskutyák fantasztikus személyiségek lettek, okos, értelmes, kiegyensúlyozott csapat csatlakozott hozzánk. Elmondhatom, hogy maradéktalanul elégedett vagyok velük.

A kennelünk csapa is gyarapodott egy border ördögfiókával - Amy - és két fantasztikus kis grönivel: Hope & Haydennel. Ők képviselik a jövőt.

Megérkeztek a kennel első "unokái" is. Született egy groenendael alom Szentpéterváron és egy tervueren alom Romániában is.

Persze jöttek a fantasztikusabbnál fantasztikusabb eredmények is: kiállítási, munka vonalon egyaránt. Sok-sok örömet okozva ezzel nekünk, hiszen ezért csináljuk. Ezekre a pillanatokra gondolunk, amikor a sokadik kennelt takarítjuk, amikor a sokadik szétrágott növényt cseréljük az udvaron, vagy az udvaron szétrágott játékok maradékát szedjük össze.

Szeretném mindenkinek megköszönni a rengeteg munkát a "kutyáinkkal", a beléjük fektetett energiát, időt és nem utolsó sorban pénzt, mert a kutyatartás soha nem volt olcsó dolog.
Köszönjük, hogy szeretitek őket és hogy fantasztikus gazdijai vagytok.

Nem utolsó sorban köszönöm a férjemnek és a barátainknak, hogy minden őrült kutyás pillanatban támogattak, és nem tudtam akkora nagy őrültséget kitalálni, amire nemet mondtak volna. Nélkülük ezek a programok nem valósulhattak volna meg.

Ildikó
RÓLUNK RÖVIDEN

Bemutatkozás

Koczkáné Szabó Ildikónak hívnak. Hódmezővásárhelyen születtem. Szerencsés embernek mondhatom magam, mert amióta az eszemet tudom, mindig állatok vettek körül. Gyermekkoromra visszagondolva nem sok olyan időszak volt az életemben, amikor legalább 5-6 kutya ne lett volna körülöttem.
Lelkes híve vagyok azon alapelv terjesztésének, hogy a kutyát társként, ne alárendelt szolgaként, eszközként kezeljék az emberek.
Mi a férjemmel tényleg társként kezeljük a kutyáinkat, együtt töltjük velük a szabadidőnket is.
TOVÁBB
A KENNEL ÉLETE

Kutyáink

Csak nem régen alakult úgy az életem, hogy megvalósíthattam régi vágyamat és belevágtam két új, egymástól merőben különböző kutyafajta tenyésztésébe. Az egyik a belga juhászkutya, a másik pedig a border collie. Nem is tudtam volna még két másik, egymástól ilyen sokban különböző kutyafajtát találni.

Mindezek ellenére pont e két fajtának a különbözősége adja meg a velük való napi munka savát-borsát.

Tőlünk származó kutyák:

ÉN IS ILYEN KUTYÁT SZERETNÉK!

Vásárlás a kennelből

Olyan gazdik számára kívánunk kutyákat tenyészteni, akik nem „csak egy kutyát”, hanem egy társat keresnek maguk mellé. Ezért nagyon fontos, hogy vásárlás előtt olvasd el az elveinket! Szívesen fogadunk minden kérdést az elérhetőségeinken is.